Home » Lunch

Gezond en gemakkelijk lunchen op het werk


Gezonde lunchbox

 

De gezonde lunchbox is een leuke houten kratje tjokvol met lekkere gezonde producten, zo veel mogelijk rechtstreeks bij boeren uit het Groene Hart vandaan.

Deze producten zijn met veel liefde bereid, zonder onnodige toevoegingen en kakelvers, echt om je vingers bij af te likken!


De gezonde lunchbox wordt in een krat bij je op de werkvloer bezorgd. Dit kan dagelijks, wekelijks of zo vaak je maar wilt. Het enige wat je hoeft te doen is uitpakken en je kunt samen met je collega’s genieten van een heerlijk voedzame gezonde lunch.


Door als werkgever te investeren in een gezonde lunch, zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een gezamenlijke gezonde lunch draagt daarnaast ook bij aan een productieve werkdag, teambuilding en blije & vitale medewerkers.


Belegde broodjes

 

Voor vergadering, teambuilding of andere bijeenkomsten kan Dr. Food ook een box met heerlijke,  vers belegde gezonde broodjes verzorgen.

Met meer dan 14 verschillende soorten broodjes en beleg heeft Dr.Food een ruime keuze en zit er altijd wat lekkers tussen voor iedereen. Daar wordt je toch blij van!

 

Heb je specifieke wensen of moet er rekening gehouden worden met bepaalde allergenen, neem gerust contact op om dit te bespreken en Dr. Food gaat het regelen.

Om het je nog gemakkelijker te maken kun je de favoriete lunchdrankjes (melk, karnemelk, verse jus en drinkyoghurt) mee bestellen. Dit maakt je lunch gelijk volwaardig en compleet!

Wil je nog éxtra vitamines toevoegen aan je werkdag? Bestel gelijk je  fruitbox mee!