Home » Lunchboxen

Lunchboxen


Je hebt deze keuze uit 3 verschillende lunchboxen. Ga je een voor Gezonde Lunchbox of kies voor de meer luxe variant? Eenmalige bestellen zonder verdere verplichtingen, ook dat is mogelijk! Kijk hieronder wat het beste bij je past.

 

Gezonde Lunchbox


Inhoud: 20 Lunches


Prijs per lunch vanaf:  € 4,50


 

De Gezonde Lunchbox is een leuke houten kratje tjokvol versgebakken robuust brood, boter, verschillende soorten boerenkaas, vleeswaren, zoet beleg, verschillende soorten biologische zuivel, lekkere broodspreads en salades en vers groen zoals tomaatjes, komkommer, avocado voor de extra vitamientjes.

Gezonde Lunchbox Luxe


Inhoud: 20 Lunches


Prijs per lunch vanaf:  € 6,25


 

De Gezonde Lunchbox Luxe is een uitbreiding van de Gezonde Lunchbox.

Deze luxe variant bevat o.a. meerdere broodsoorten zoals spelt, volkoren, desem, crackers en een speciaal brood van de week. Daarnaast zit er in deze box een variatie aan zoet beleg, meerdere broodspreads en salades, boerenkazen, vleeswaren, biologische zuivel (zoals melk, karnemelk, drinkyoghurt en yoghurt), granola, biologische vruchtensap en lekker vers groen van het seizoen.

Eenmalige Lunchbox


Inhoud: 10 Lunches


Prijs per lunch vanaf:  € 9,95


 

De Gezonde Lunchbox luxe is ook eenmalig te bestellen. Wil je verrast worden met een box vol met eerlijke streekproducten uit het Groene Hart, zonder verdere verplichtingen? Dan is dit de box voor jou! Deze box staat garant voor een super voedzame, gezonde lunch die iedereen vrolijk maakt.

Deze Eenmalige Lunchbox is ook voor thuis te bestellen, want wat is er nou leuker om ook met familie en vrienden van zo’n top lunch te kunnen genieten!

Heb je speciale wensen of wil je dat er rekening gehouden wordt met bepaalde allergenen,
laat het weten en we houden er rekening mee.